top of page

VÄLINEISTÖSTÄ:

Trotecin valmistama mikroaaltokosteusmittari,

T-610, mittaa jopa 300mm syvyyteen asti,

normaalien pintamittarien 25-35mm sijaan.

Mittaa kosteuden katoissa, seinissä

ja lattioissa, mukavasti ja nopeasti

sisä-puolelta, jälkiä jättämättä.

FLIR-mainoskuva.png

FLIR-Teledynen RT-kortiston vaatimukset täyttävä E54/24 kamera EI piilota silmältä mitään. Lämpökuvauksen kiistatonta tehoa esim. kosteusvaurioiden havainnoinnissa on vasta alettu kunnolla käyttämään viime vuosina.

FLIR on lämpökameroiden ykkösvalmistaja.

Kunnon lämpökamera esim. talon kuntokartoituksessa tai kosteusvauriokartoituksessa antaa tuloksiin tarkkuutta jota muut menetelmät ei tarjoa.

Tämä lämpökamera ja sen reaaliaikainen langaton yhteys muihin mittareihin varmistaa työn sujuvuuden ja tarkkuuden  ja sen, että virhemarginaali on mahdollisimman pieni.

 

Käytöstäni löytyy Flir-Teledyneltä tähän FLIR E54:ään patentoidulla Meterlink™-yhteydellä reaaliajassa lukemia lähettäviä laitteita,  kuten MR-77 olosuhdemittari, johon voi liittää, naula-, vasara-, ja aluslevyanturit antamaan lämpökuvaan aina paikkansa pitävät kosteus yms. tiedot. Perinteisten pintakosteusmittarien lisäksi, tarvikkeista löytyy esim. lämpökameralla varustettu aluspinta-mittari, jolla vian etsintä tapahtuu valtavan nopeasti, sillä oma lämpökamera mittarissa ohjaa suoraan kosteutta ilmoittavaan alueeseeen.

Sekä Trotecilta, että FLIR:iltä löytyy tekniikka ja laitteet kaikkeen talotutkimustyöhön, siksi Trotec ja FLIR-Teledyne ovat minun pääasialliset tutkimuslaitteiston toimittajat. 

  • Facebook
bottom of page